050 - 364 47 66 info@holstdakbedekkingen.nl

Over ons

Over ons

Bij Holst Dakbedekkingen gaan we verder dan alleen het leggen van dakbedekking – we bouwen aan relaties, vertrouwen en duurzame oplossingen. Met een schat aan ervaring streven we er naar om niet alleen hoogwaardige diensten te leveren, maar ook betrouwbaarheid en korte lijntjes te bieden.

Wij geloven in Noordse nuchterheid: eerlijkheid, eenvoud en hard werken. Deze principes vormen de kern van ons bedrijf en weerspiegelen zich in elk aspect van onze dienstverlening. Wanneer u voor Holst kiest, kiest u voor een partij die zich inzet voor kwaliteit, persoonlijk contact en het leveren van resultaten waarop u kunt vertrouwen.

Over ons

Sinds 2007 runnen Edwin en Krista Holst het bedrijf Holst Dakbedekkingen. Wat startte als een eenmanszaak aan huis, is inmiddels uitgegroeid tot een VCA**-gecertificeerd bedrijf met meer dan 20 werknemers. Sinds 1 januari 2011 zijn wij ook officieel Wédéflex Established Dealer. Dit houdt onder andere in dat wij een Verzekerde Garantie van 10 jaar af mogen geven op de daksystemen van Wédéflex welke wij hebben aangebracht.

Een bedrijf met passie voor daken. 

Met het hele bedrijf delen we de passie voor het dakdekken en werken we voor gemeenten, woningbouwcoöperaties, aannemers en particulieren.

“Het maakt ook niet uit wie er belt” aldus Edwin. “We zijn er voor iedereen. Eén vierkante meter is bij ons een dak en 20.000 vierkante meter ook.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij Holst Dakbedekkingen: Samen bouwen aan een groenere toekomst

Wij van Holst focussen ons op het verduurzamen van ons bedrijf. Van de productie tot het afvoeren van materialen. Lees verder om te ontdekken hoe wij ons inzetten voor duurzaamheid.

Wedeflex: Innovatief en Duurzaam

Wij werk met Wedeflex waar we samen streven we naar innovatie en duurzaamheid in alle werkzaamheden. Onze producten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren.

Gescheiden Afvoeren voor een Groenere Toekomst

Bij Holst vinden we het belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan recycling. Ons snij-afval wordt daarom zorgvuldig gescheiden en opgehaald door gecertificeerde leveranciers. Dit afval wordt vervolgens gerecycled en getransformeerd tot hoogwaardige bouwmaterialen.

Keurmerken als Garantie voor Duurzaamheid

Wij van Holst Dakbedekkingen zijn trots op de keurmerken die we dragen, wat een garantie is voor onze inzet voor duurzaamheid.

Klik op onderstaande keurmerken en certificaten voor meer informatie.

KOMO Procescertificaat

Wedeflex Certificaat

VCA* Certificaat

Holst Dakbedekkingen

Produktieweg 26
9301 ZS Roden
050-3644766
info@holstdakbedekkingen.nl