050 - 364 47 66 info@holstdakbedekkingen.nl

Onze werkzaamheden

Advies op maat

Holst Dakbedekkingen kan u adviseren over de mogelijkheden voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud aan uw dak. Of het nu gaat om een lekkage of om het vervangen van uw dakbedekking, wij hebben de kennis, de ervaring en het gereedschap om uw project tot uw volle tevredenheid uit te voeren.

Holst Dakbedekkingen kan u adviseren welke toepassing voor uw dak(en) het meest geschikt is. 

Renovatie

Wij bieden hoogwaardige dakrenovaties met toewijding aan de verlenging van de levensduur en verbetering van uw dak. Of het nu gaat om verouderde dakbedekking, lekkages of een esthetische upgrade, Holst Dakbedekkingen biedt toegankelijke oplossingen voor iedereen.

Nieuwbouw

Wij zijn uw partner in het creëren van duurzame en efficiënte platte en hellende daken voor nieuwbouwprojecten. Ons ervaren team staat klaar om uw nieuwbouwproject te voorzien van professioneel geplaatste daken en doeltreffende isolatiesystemen.

Koper & zinkwerk

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig Koper- en zinkwerk dat niet alleen de duurzaamheid, maar ook de uitstraling van uw dak verbetert. Ons betrouwbare team combineert vakmanschap met innovatie om unieke en stijlvolle oplossingen te bieden voor uw dakbedekking.

Onderhoud en dakinspecties

Verleng de levensduur van uw dak door preventief onderhoud en service. Wij bieden naast het leveren, leggen en renoveren van daken een onderhoudsplan aan.

Verminder de kans op daklekkages en verleng de levensduur van uw dak met het onderhoudsplan en dakinspecties van Holst Dakbedekkingen.

Lekkages

Lekkage kan aanzienlijke schade aanrichten aan uw dak en pand. Wij snappen de urgentie en daarom staat gespecialiseerde team paraat om snel en efficiënt lekkages te detecteren en duurzame oplossingen te bieden.

Holst Dakbedekkingen

Produktieweg 26
9301 ZS Roden
050-3644766
info@holstdakbedekkingen.nl